DETAILS, FICTION AND PREMIUM SANAL SUNUCU

Details, Fiction and Premium Sanal Sunucu

Details, Fiction and Premium Sanal Sunucu

Blog Article

Yüksek trafik ya da veri transferi gerektiren World wide web siteleri ve on the net uygulamalar için one hundred MBit sınırsız trafik ile kesintisiz erişim sağlar. Üstün Güvenlik Kalkanı

VDS Sanal Sunucu Nedir ? VDS Sanal sunucu, kişisel bilgisayarınız ile yapabileceğiniz bir çOkay unsurulu gerçekleştirmektedir. Aralarında ki fark bilgisayarınızda ekran kartı mevcut iken sanal sunucularda ekran kartı bulunmamaktadır.

Administrator/Root erişimi ile kullanıcı kendi ayrıntılı kurulumları yapabilir. Yazılım ve uygulamaları istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Uygun fiyatlı İntel sunucularımızdan birini seçin ve kullanmaya başlayın. Aradığınız paket bulamıyor musunuz? Ekibimiz İle İletişime geçin.

Ayrıca uygulamanızın ihtiyaçlarını da belirleyebilmek için teknik ekibimiz lawnımcı olacaklardır. Bu sayede sanal sunucunuzu en performanslı şekilde kullanabilirsiniz.

VPS'e terminal bağlantısı yaptıktan sonra komut satırı gardenımıyla kullanım yapılabilir.Tabi bunun için birazda olsa linux bilginizin olması gereklidir.

XCloud serverla ana sunucunuzdan kilometrelerce uzaktan bile erişim sağlayabilirsiniz. Fiziki sunucular ile yaptığınız her şeyi VPS sunucuyla da yapabilirsiniz.

Bulut sunucu altyapımızda yüksek işlemci hızını garanti altına alan yeni nesil Intel Xeon E5 işlemciler ve yedekli sunucular kullanıyoruz.

* Kampanyalı paketlerde ilk 3 ay Home windows sunucu işletim sistemi ve/veya Plesk panel lisansı ücretsiz olarak sunulmaktadır. İndirim oranı tüm faydalar dahil edilerek hesaplanmıştır. XCloud VPS Server Nedir?

Web hosting ve VPS sunucunun kendi içerisinde avantajları olduğu gibi dezavantajları da bulunur. Paylaşımlı hostinglerde aynı sunucuda birden fazla kullanıcıya erişim sağlanırken; XCloud serverda her kullanıcı için ayrı sunucu açılabilir.

Yedeği aldıktan sonra yeni sunucunuza tekrar aktarmalısınız. XCloud VPS server hizmetinde yedekleme nasıl yapılır?

Sunucu hizmetini deneyimlemek isteyen kullanıcılar için oluşturulmuştur. Aktif sunucularda veya two. sunucu alımlarında kullanılamaz.

Sanal sunuculara verilen disk alanına get more info içine kurulan işletim sisteminin kapladığı alan dahildir. Linux işletim sistemleri 4GB disk kaplarken windows işletim sistemleri eighteen-25GB arası disk alanı kullanmaktadır.

NVME Disk yapısı sayesinde ultra hız deneyimi, DDR4 Ram kalitesi ile tam donanımlı premium özelliklere sahip sanal sunucular

Report this page